Choose language

E-handel för kommuner och offentlig sektor

Spara tid och pengar med Sveriges mest använda e-handelssystem för inköp och fakturahantering.

02-Image Placeholder SE_PR_GSP_barn

Vad kostar det en medelstor kommun om året att inte ha koll på sina inköp?

Har ni råd med det?

se_pr_ehandel_13_mindre

I onödan genom att inte automatisera och matcha leverantörsfakturor

se_pr_ehandle_5_mindre
I snitt blir kostnaderna 140 sek mer per order utan genomtänkta processer. Det blir 5 miljoner sek på ett år
se_pr_ehandel_24_mindre

Är snittkostnaden för onödiga kostnader när köp sker okontrollerat och utanför avtal.

Vad skulle ni göra med era besparingar?

"Anställa fler pedagoger i verksamheten"

Automation och rätt processer skapar förutsättningar för hela organisationen. Tid och pengar till verksamheten.

se_pr_ehandel_skola

“Bättre mat på borden för både unga och äldre”

Vad sägs om en förattesterad inköpsorder som förenklar dagliga inköp eller en integration mellan inköpssystem och kostplaneringsverktyg?

se_pr_ehandel_omsorg

“Få mer tid över till utveckling och det som tar oss framåt”

Bra processer skapar marginaler, i tid och pengar. Tänk om den tiden skulle få gå till utveckling.

se_pr_ehandel_utveckling
TEST_ANALYTICS_image__16_

Kontroll över inköpen

Alla får göra fel. Men helst inte.

Skapar förutsättningar för hela organisationen. Att rätt vara eller tjänst köps på rätt avtal är en förutsättning för att få kontroll på hela organisationens spend.  Det minskar risken för både avsiktliga och oavsiktliga misstag. 

Att inte har en genomtänkt lösning innebär ofta tappad kontroll och möjlighet till uppföljning och analys. Låt er inköpsdata hamna i ert system istället för hos leverantören. Då kan analysen leda till både förändringar, förbättringar och besparingar.

SE_PR_1440_960_chatarina

Vilka system arbetar ni i?

Koppla ihop Proceedo med era favoritsystem

Måltidsplanering eller ERP? Eller kanske båda två. Ett system är sällan lika bra på allt. Dra nytta av fördelarna i alla era processer och koppla ihop Proceedo med befintliga och bra systemstöd. Läs mer om hur lätt ni kan integrera med hjälp av Proceedo+

SE_PR_integration_bild-toppbanner

Proceedo Success

Lugn, det finns en plan för att verkligen lyckas

Att arbeta strategiskt och fokuserat med att lyckas kan vara enkel. Men ofta räcker inte tiden till. Väldig sällan beror det på att ambitionen inte finns.

Därför finns Proceedo Success

Beroende på er ambitionsnivå finns tre olika nivåer för att lyckas. Grundnivån ingår i alla avtal, men för att göra en tydligare och mer målinriktad satsning finns också servicenivåerna Plus och Premium. Här får ni hjälp att sätta och uppnå era högt uppsatta mål. 

100% schyssta leverantörer

Rätt avtal till rätt pris är bästa träffen
Lätt att hitta rätt miljömärkning
Leverantör i Proceedo är en godkänd leverantör

Hur kan Proceedo fungerar för oss?

Att upphandla ett nytt system för e-handel och fakturahantering är omfattande. Men lugn, vi hjälper er. Fundera kring hur ni vill att era processer ska fungera så tar vi er dit. 

Prata med oss

Det finns olika sätt att upphandla ett system för inköp och fakturahantering. Men, för att upphandlingen ska leda fram till ett system som motsvarar era krav och behov är det allra viktigaste att ni gemensamt ser över just behov och önskemål. Här kan vi hjälpa er att bena ut och vara ett bollplank. Vilken funktionalitet är nödvändig och vad är bra att ha? Ett bra underlag är avgörande för resultatet. Sen är det upp till leverantörerna att svara på hur väl era behov uppfylls.  

Det handlar om ambitioner och behov. Att hantera inköp och faktura i ett system som är avsett för just hanteringen av inköp ökar i regel både möjligheterna, spårbarheten och kontrollen. Och användarvänligheten. I slutändan handlar det om att hela organisationen ska vara med på banana. Förstå, nyttja och vara delaktiga i organisationens förändringsarbete. Det handlar om att ge hela organisationen rätt förutsättningar. 

Gemensamt för alla de organisationer som lyckas, på riktigt, är ett tydligt mandat på en hög nivå. Ett beslut kring vad som gäller och hur. När mandatet finns handlar det om att fylla systemet med rätt avtal och på ett användarvänligt och enkelt sätt hjälpa organisationen att göra rätt. 

Till ett inköp hör både ett avtal en order och en faktura. För att följa och förstå era inköpsmönster samt få ut mer av er investering rekommenderas hela flödet i Proceedo. Då skapas rätt förutsättningar för hela organisationen att göra rätt. 

Vill du prata mer om hur e-handel med Proceedo kan fungera för er?

Fyll i formuläret så hör vi av oss.