Choose language

Molnbaserat inköpssystem

Rätt inköpssystem ger kontroll på tid, kostnader och kvalitet. Med kontroll kommer bra rutiner, rätt förutsättningar och fakturor utan överraskningar.

Advanced banner screenshot_background-triangles_with-foldout_IT-products
basic_monitor-template_test

Molnbaserat inköpssystem

För hela inköpsprocessen

Från avtal och order, hela vägen till inköp, fakturering och uppföljning. Med Proceedo får du tillgång till tjänster, produkter, och precis allt ni behöver, i ett och samma system.

Upptäck kraften i ett tillgängligt och plattformsoberoende inköpssystem för alla era indirekta inköp.

se_pr_ehandel_utveckling

En genomtänkt inköpsstrategi som hela bolaget kan följa

Samla alla avtalade leverantörer i ett system och gör det lätt för hela verksamheten att köpa rätt och hantera alla fakturor i samma system.

Proceedo möjliggör en genomtänkt inköpsstrategi som hela bolaget kan följa. Helt automatiskt.

se_pr-inkopssystem-webbshop-1440x960

Spend under Management med rätt inköpssystem och bra rutiner

Inköp gjorda i ett inköpssystem där processerna är genomtänkta från start har automatiskt bättre kvalitet genom mer kontroll. Det innebär mindre risk för mänskliga misstag eller dolda leverantörskostnader. Köpet är godkänt redan innan orderna gått. Din spend är under kontroll.

100% schyssta leverantörer

Och möjlighet för alla att göra rätt.

SE_PR_GSP_barn

Proceedo Analytics

Med full tillgång till statistik och data på varje inköp blir det dessutom enkelt att följa upp, hitta kostnadsbovar och agera. Proceedo ger er oslagbara insikter i organisationens inköp.

Integrationer

Lugn, oavsett vilket affärssystem ni arbetar i finns en integration med Proceedo redo. Det innebär att ni snabbt kan påbörja automatiseringen av era inköp till betalning.

Sluta dubbelarbeta. Samma data i alla system.

One Stop Shop

En webbshop för alla
- oavsett behov

Excellicenser till ekonomiavdelningen, leasingbil till den nye säljaren eller dockningsstationer till allas hemmakontor? Med Proceedo kan den med behovet beställa allt i en och samma webbshop - alltid från avtalade leverantörer. 

Låter det som upplagt för anarki och flödande kostnader? Innan beställningen skickas iväg till leverantören måste den godkännas av en ansvarig. Allt för att öka kontrollen av er spend i hela inköpsprocessen.

 

CheckMark Decentraliserade inköp under kontroll

CheckMarkOne stop shop

CheckMarkKonsolidera era utgifter i ett system

Vill du veta hur ett inköpssystem kan fungera för er?

Boka demo och titta in i Proceedo.